Ugrás a tartalomhoz
Hallgatóknak
Belépés felhasználóként Kérjük kattintson ide
Képzéskereső
Könyvkereső

Képzési hírek és aktuális szakkönyvajánlat

Megjelent! Tételvázlatok a vállalkozási mérlegképes könyvelői komplex szakmai...

A Tételvázlatok a mérlegképes könyvelői képzésben résztvevőknek készült. A kiadvány igazodik a Nemzetgazdasági Minisztérium által elfogadott és 2014. február 1-jétől érvényes: vállalkozói mérlegképes könyvelő komplex szakmai vizsga szóbeli vizsgatevékenységének tartalmához, így a számviteli- és elemzési-ellenőrzési feladatok ellátásához kapcsolódó témakörök mindegyikét...

Reklámadó: szakmai program

A reklámadó minden vállalkozást érint: minden esetben plusz feladatot is jelent. Jöjjön el szakmai programunkra és tudjon meg minden gyakorlati információt. Milyen kötelezettségei vannak? Mit kérhet számon partnerein? Minden kérdésére válaszolunk!

Jelentkezzen Munkaügyi Központ által támogatott képzéseinkre!

Budapest Főváros Kormányhivatala a Munkaügyi Központ kerületi kirendeltségein igénybe vehető munkaerő-piaci képzési támogatást nyújt. Kínálatunkban Államháztartási és vállalkozási mérlegképes könyvelő, Adótanácsadó és Ingatlankezelő képzések között válogathat.

Mérlegképes könyvelő és Adótanácsadó a legpiacképesebb szakmák között!

Szükség van-e diplomára? Kell-e diploma a sikerhez? Diplomát szerezni legalább három év, és jelentős anyagi befektetés Magyarországon. Egy nemdiplomás szakma kitanulása ezzel szemben a legtöbb esetben ingyenes, és már 18 éves korban el lehet kezdeni pénzt keresni vele.

Egyre több fiatal választja az OKJ-s képzéseket

Az elmúlt években folyamatosan növekedett az OKJ-s képzésre jelentkező 18-25 év közötti fiatalok száma képző intézményünknél. A 2010-es 5 százalékról tavaly már 20 százalékra emelkedett a fiatalok száma, és közöttük kiugróan nőtt az érettségivel rendelkezők aránya. A munkaerőpiacon keresett szakmákat kínáló OKJ-s képzések vonzerejét növeli, hogy nehéz államilag finanszírozott...

Kreditpontos továbbképzések

Újabb kreditpontos lehetőség a Perfekt kínálatában! Számviteli változások 2014-ben 4 kreditpontért Adótanácsadók, adószakértők és okleveles adószakértők számára. További kreditpontjait is könnyen összegyűjtheti Mérlegképes könyvelőként is, ha eljön az alábbi továbbképzéseinkre. Részletek a Tovább mögött.

Könyvkereső

Képzéseinkről mondták

„30 éve dolgozom számviteli területen. A mérlegképes képzést is a Perfekt által szervezett tanfolyamon végeztem el. 2013. évben pedig a társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadói OKJ-s képzésben szereztem bizonyítványt. A napi munkám során nagyon jól tudom kamatoztatni az itt megszerzett tudásomat. Két kiválóan felkészült oktató előadását hallgathattam a legutóbbi képzés alkalmával. Jó szívvel ajánlom és eddig is tettem a Perfekt által indított képzéseken való részvételt.” - Török Andrea, 2014. február 24.

Miért érdemes pénzügyi területen képezni magunkat?


DARA Péter coach és tanácsadó segít Önnek!

Kérdése van? Visszahívjuk! Válaszolunk!