Ugrás a tartalomhoz
Hallgatóknak
Belépés felhasználóként Kérjük kattintson ide
Képzéskereső
Könyvkereső

Aktuális

Könyvkedvezmény: április 30-ig!

Webshopunkban a Perfekt kiadványait 20% kedvezménnyel lehet megvásárolni április 30-ig!

A számvitel és az adózás időszerű kérdései 2014

A kiadvány – a 2000. évi C. törvény, valamint a könyvviteli szolgáltatást végzők nyilvántartásba vételéről szóló 93/2002. (V.5.) Korm. rendelet előírásainak megfelelő módon – megállapított kreditpont-értéke 2 kreditpont. Az elszámolhatóság időszaka:...

Jó választás lehet a pénzügyi képzés

A gyakran változó pénzügyi-adójogi környezet, jogszabályi háttér miatt egy pénzügyi-számviteli tanfolyam elvégzésének haszna óriási, a cégek, vállalatok nem tudják nélkülözni a számviteli szakembereket.

Mérlegképes könyvelők kötelező továbbképzése

Országszerte várjuk a mérlegképes könyvelők kötelező továbbképzésén. Vállalkozói szférában, költségvetési szervnél és most már a pénzügyi területen dolgozók számára is van ajánlatunk. Keresse képzési központjainkat!

Kreditpontos továbbképzések

Újabb kreditpontos lehetőség a Perfekt kínálatában! A számviteli jogszabályok változása és a pénzügyi intézmény által végezhető egyes pénzügyi, kiegészítő pénzügyi szolgáltatások, valamint egyéb tevékenységek tartalma, számviteli elszámolása,...

A legkeresettebb szakmák Magyarországon

Az ipari területen szerzett szakmák és a könyvelői végzettség a legnépszerűbb 2014-ben Magyarországon! A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) és az MKIK-GVI munkaerő-piaci prognózisa.

Könyvkereső

Rólunk mondták

Rugalmas, megbízható, színvonalas, közvetlen.” - Mihucz Györgyné, 2014. február 16.

Miért érdemes pénzügyi területen képezni magunkat?


DARA Péter coach és tanácsadó segít Önnek!

Kérdése van? Visszahívjuk! Válaszolunk!