Ugrás a tartalomhoz
Hallgatóknak
Belépés felhasználóként Kérjük kattintson ide

Hírek

  • Jelentkezzen Munkaügyi Központ által támogatott képzéseinkre!

    Budapest Főváros Kormányhivatala a Munkaügyi Központ kerületi kirendeltségein igénybe vehető munkaerő-piaci képzési támogatást nyújt. Kínálatunkban Államháztartási és vállalkozási mérlegképes könyvelő, Adótanácsadó és Ingatlankezelő képzések között válogathat. [...]
  • Egyre több fiatal választja az OKJ-s képzéseket

    Az elmúlt években folyamatosan növekedett az OKJ-s képzésre jelentkező 18-25 év közötti fiatalok száma képző intézményünknél. A 2010-es 5 százalékról tavaly már 20 százalékra emelkedett a fiatalok száma, és közöttük kiugróan nőtt az érettségivel rendelkezők aránya. A munkaerőpiacon keresett szakmákat kínáló OKJ-s képzések vonzerejét növeli, hogy nehéz államilag finanszírozott felsőoktatási képzésre bekerülni, és emelkednek a felsőoktatási tanulmányok anyagi terhei. A most érettségizők számára az is fontos szempont, hogy plusz felvételi pontot is jelenthetnek az OKJ-s képzések, illetve a megszerzett képzettséggel akár azonnal munkát is vállalhatnak. [...]
  • Álláslehetőség mérlegképes könyvelőknek

    A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága Mérlegképes könyvelőket keres! [...]

A könyvkiadó bemutatása

A Perfekt Kiadó kiadványainak tematikája felöleli a gazdaság szinte valamennyi területét. Szakkönyveinket és kézikönyveinket egyaránt ajánljuk a gazdasági és üzleti élettel most ismerkedőknek, illetve az abban már jártas szakembereknek is.

Tankönyveinket, tanfolyami kiadványainkat a gazdasági képzésben részt vevő hallgatók mellett felsőoktatási intézmények és tanácsadó cégek is használják. Kiadványaink folyamatos frissítésével az állandóan változó jogszabályi és gazdasági környezettel próbálunk lépést tartani, ennek köszönhető termékeink magas szakmai-tartalmi színvonala.

Szerzőink és a kiadványok készítésében közreműködő szakértő munkatársak az adott szakterület elismert képviselői – egyetemi és főiskolai oktatók, szakírók és tudományos kutatók –, akik szerzői munkásságuk mellett részt vállalnak az oktatás és a vizsgáztatás feladataiból is. Kiadványaink országos terjesztéséről kereskedelmi partnereink is gondoskodnak, melyek elérhetőségeiről a Könyvesboltok menüpont alatt tájékozódhat.

Budapesti Gazdasági Főiskola tananyag-ellátás

Kedves Hallgatók és Oktatók!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) tananyag-ellátási feladatait 2011 szeptemberétől a Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó (NTK) látja el. A megbízást az NTK közbeszerzési pályázat keretében nyerte el.
A jövőben a BGF tankönyveinek és jegyzeteinek kizárólagos országos értékesítője az NTK lesz, ez a kiadó üzemelteti a BGF Pénzügyi és Számviteli, valamint Külkereskedelmi Karának könyvesboltjait és látja el jegyzetekkel, tankönyvekkel a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar, a zalaegerszegi Gazdálkodási Kar, illetve a Pénzügyi és Számviteli Kar Salgótarjáni Intézetének hallgatóit.
 
PSZK-bolt
Cím: 1149 Budapest, Buzogány utca 11–13. Rektori épület
Telefonszám: +36 1/220-5865
E-mail cím: pszk.bolt@ntk.hu
 
Hétfő:        zárva
Kedd:        9 – 17
Szerda:      9 – 17
Csütörtök: 9 – 18
Péntek:      11–16

KKK-bolt
Cím: 1165 Budapest, Diósy Lajos utca 22–24. K épület, I. em. 3.
Telefonszám: +36 1/402-0820
E-mail cím: kkk.bolt@ntk.hu
 
Hétfő:        zárva
Kedd:        8 – 17
Szerda:      8 – 17
Csütörtök: 8 – 15
Péntek:      zárva
Szombat:   9 – 14
 

A Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó és a Perfekt Kiadó kiadványai megvásárolhatóak a Pedellus Tankönyvboltban és a Kódex Könyváruház és Tankönyvcentrumban is:
 
 Pedellus Tankönyvbolt
Cím: 1143 Budapest, Szobránc utca 6–8. (Bejárat a Jurisich utca felől)
Telefonszám: +36 1/460-1876
E-mail cím: info@ntk.hu
Nyitva tartás:

Hétfő:        9 – 17
Kedd:        9 – 17
Szerda:      9 – 17
Csütörtök: 9 – 17
Péntek:      9 – 14

Kódex Könyváruház és Tankönyvcentrum
Cím: 1054 Budapest, Honvéd utca 5.
Telefonszám: +36 1/428-1010
Fax: +36 1/428-1030
E-mail cím: kodex@kello.hu
 
Nyitva tartás:
Hétfő:        10 – 18
Kedd:        10 – 18
Szerda:      10 – 18
Csütörtök: 10 – 18
Péntek:      10 – 18
Szombat:   10 – 14

Köszönjük eddigi együttműködésüket! Az új könyvesboltokban is szeretettel várják Önöket.

Hírlevél

Kérek hírlevelet

Kérdése van? Visszahívjuk! Válaszolunk!