Ugrás a tartalomhoz
Hallgatóknak
Belépés felhasználóként Kérjük kattintson ide

Hírek

Online könyvvásárlás

Keresés

A Könyvkeresőben kategóriánként és témakörönként kereshet. Amennyiben a Szabadszavas keresés kifejezés melletti jelölő négyzetet bejelöli, kereshet szerző, cím, a kiadási éve, jelzőszám vagy ISBN-szám alapján. A keresők a teljes megadott kifejezésre keresnek, tehát egész címet is beírhat, bár célszerűbb, ha a címből kiemeli a legjellemzőbb szót vagy szókapcsolatot. Amennyiben egy keresett könyvet nem találna, kérjük, írjon nekünk az gal.eva@perfekt.hu e-mail címre, segítünk!

Adatvédelem

A regisztráció során felvett adatait (vezetéknév és keresztnév) a honlap tárolja, egy következő bejelentkezéskor ezeket már nem kell megadnia, e-mail címével és jelszavával beléphet újra.

A Perfekt Zrt. (röviden Perfekt) a birtokába jutott személyes adatokat bizalmasan kezeli, semmilyen formában nem adja azt tovább, köteles a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. tv. rendelkezései szerint eljárni. A vásárló hozzájárul ahhoz, hogy a szolgáltató hirdetés céljából közvetlen levélben, illetve egyéb úton értesítse termékeiről, szolgáltatásairól.
A honlap működtetése során a Perfekt olyan általános információkat nyerhet, amelyek segítségével – a megvásárolt termékek és a látogatások céljának összegyűjtésével – lehetővé válik a honlap folyamatos fejlesztése a vásárlói igények minél teljesebb kielégítése érdekében.
Arra az esetre, ha a szerződés teljesítéséhez a szolgáltató harmadik személyt vesz igénybe, a vásárló (felhasználó) felhatalmazza a szolgáltatót, hogy ezen harmadik személy részére a harmadik személy által ellátandó feladat elvégzéséhez szükséges adatokat kiadja.
A vásárló felhatalmazza a szolgáltatót, hogy a rá vonatkozó adatokat a szolgáltató érdekkörébe tartozó egyéb cégek részére kiszolgáltassa. A Perfekt bármikor kész arra, hogy a vásárlónak az általa kezelt személyes adataival kapcsolatban tájékoztatást adjon, vagy azokat erre irányuló kérés esetén módosítsa.
Amennyiben a Perfekt tudomást szerez arról, hogy a vásárló valamely harmadik személy jogait vagy a jogszabályokat sértő módon, a regisztráció során vagy egyébként más személyes adatait adja meg, vagy az adatvédelmi szabályokat megszegte, megteszi a szükséges jogi intézkedéseket az okozott kár megtérítése, valamint a fenti magatartásokat megvalósító személy jogi úton történő felelősségre vonása érdekében. A Perfekt az ilyen esetekben minden tőle telhető segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából és felelősségre vonása vonatkozásában.

Vásárlási garancia

Az Ön által megrendelt könyvekre a Perfekt Zrt. minőségi garanciát vállal. Ez azt jelenti, hogy ha a megrendelt könyv nyomdailag hibás, esetleg a szállítás során megsérült, díjmentesen kicseréljük. Ehhez elég bemennie bármelyik üzletünkbe, vagy a hibás/sérült kiadványt visszaküldenie a címünkre, ám ez utóbbi esetben a postaköltséget nem tudjuk átvállalni. Kérjük, a számlát vagy annak másolatát őrizze meg, és vigye magával üzletünkbe vagy helyezze el a postázott csomagban.
Amennyiben a keresett kiadványból már nem található a készletünkben hibátlan példány, lehetősége van másik könyvet választani a hibás helyett. Amennyiben nem talál érdeklődésének megfelelő kiadványt, a hibás könyv vételárát visszatérítjük Önnek.
A vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei a vásárlót terhelik.

Elállás a vásárlási szándéktól

Üzletszabályzat
 
Ön a szerződéstől az áru átvételét követő tizennégy munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó köteles a kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket is. Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A vevő nem jogosult elállási jogát gyakorolni a hang- és képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányára vonatkozóan, amennyiben a csomagolást felbontotta.

Szállítás, átvétel

Az online megrendelt könyveket a trans-of-flex futárszolgálat szállítja ki a rendeléstől számított 48 órán belül.
Személyes átvételre a Műszaki Könyvkiadó Kft. könyvesboltjában van lehetőség az alábbi címen:
Cím: Budapest, III. Szentendrei út 91-93.
Nyitva tartás:
hétfőtől csütörtökig: 8-16 óráig
pénteken: 8-13.30 óráig
Vevőszolgálati telefon: (1) 437-2409, (1) 437-2448, (1) 437-2405

Szállítási költség
0-5kg: 730 Ft
5-10kg: 830 Ft
10-15kg: 920 Ft
15-20kg: 1 030 Ft
20-25kg: 1 170 Ft
25-30kg: 1 300 Ft
30-40kg: 1 540 Ft

 

Kérdése van? Visszahívjuk! Válaszolunk!