Ugrás a tartalomhoz
Hallgatóknak
Belépés felhasználóként Kérjük kattintson ide

Kérdése van? Visszahívjuk! Válaszolunk!


Képzéskereső
Könyvkereső

Képzéseinkről mondták

„Oktatónk józan, logikus gondolkodásra sarkall, tisztán, érthetően építi fel mondanivalóját, mint gyöngyszemek a nyakláncon, úgy sorakoznak fel a tanultak szépen egymás mögé, egymásra épülve. Minden előadásáról úgy indultam haza, hogy kétség sem fért ahhoz, hogy a hallottak adaptálása nem jelent problémát. A helyszínek, a segédanyagok, s Ti, szervezők mind a lehető legtöbbet nyújtottátok a képzés során.” - Budapesti IFRS mérlegképes könyvelő (IFRS-605) csoportunk résztvevője

"A tanfolyammal kapcsoltos elvárásaimnak teljes mértékben megfelelt. Szívonalas az oktatás, érhető, tanulható a tananyag. Az oktatók is kedvesek és törekednek az eredményes vizsgák elérésére az általuk átadott tapasztalatokkal." - V.V. - Fejér Megye | TB ügyintéző képzés

"Az oktatók napjaink legjobb, leggyakorlatiasabb szakemberei." - MKTK hallgató

"Következő évben is ugyanezekkel az előadókkal szeretném a továbbképzésen az előadások meghallgatását, ismereteim bővítését. Felkészülségük magas színvonalú." - MKTK-s hallgató

"Köszönöm/ köszönjük a színvonalas előadást és a hozzá kapcsolódó anyagokat." - Szegedi résztvevő

"...mindenképpen szeretném megköszönni Neked, mint oktatónak a sok-sok hasznos tudást, amit átadtál Nekünk, bámulatos a tudásod! Nagyon tisztellek, kevés ilyen komplex szakmai tudással rendelkező embert ismerek, mint amilyen Te vagy! örülök, hogy részt vehettem az óráidon!" - Békéscsaba

"Köszönettel tartozom a Tanár Úrnak. Nagyon felkészült, tudása megalapozott, jóindulatú, türelmes és tökéletesen felkészített minket a vizsgára." - Budapesti Vállalkozási mérlegképes könyvelő csoport hallgatója

"Nagyon hasznos volt, köszönöm szépen." (Áttérés az IFRS-re program résztvevője) - Budapest, 2016. április

"Nagyon tetszett! Nagyon hasznos és gyakorlatias volt, pont ilyenre számítottam és pont ilyet vártam is el!" (Áttérés az IFRS-re program résztvevője) - Budapest, 2016. április

"Remek előadók, érthető, világos példákkal." (Oktatóink Schmidt Anikó és Szeles Judit voltak akkor.) - 2015. október

"Színvonalas képzés, kíváló előadók, nagyon jó helyszín." (Oktatók voltak Magyar Miklósné és Bonácz Zsolt, a Mátra Panzióban, Esztergomban.) - 2015. szeptember

"Magas színvonalú előadást kaptunk, amit mindig megszoktunk." (Oktatóink Magyar Miklósné és Bonácz Zsolt voltak) - 2015. november 3. (Budapest)

"Kiváló oktató." (Az oktató ez esetben Bűdyné Rózsa Ildikó volt.) - 2015. december 7.

"Nagyon szervezett minden. Jó előadókkal." - Vas István Józsefné, 2016. március 11. (Fejér megye)

"A tanfolyam egésze alatt mindenki nagyon segítőkész volt. Igyekezve maximálisan hozzájárulni a sikeres bizonyítvány megszerzéséhez." - 2016. március 25. Bizderi Csilla (Fejér Megye)

"A Perfektnél a tanfolyamon kapott tudást teljes mértékben a munkámhoz fel tudom használni. Szinte naprakész oktatással, információkkal láttak el bennünket. Az oktatók felkészültsége, segítókészsége maximális volt. Köszönjük." - 2015. október 22. Andrea

"Megfelelőnek tartottam az oktatást, nagyon sok új információhoz jutottam." - 2015. október 22.

Jól fókuszáló előadás, választékos, szép anyanyelv-használat, figyelemmegtartó képesség, kedves, csinos megjelenés.

2015. október 20.

Nagyon fontos egy szakmai programon a kérdésfeltevés lehetősége, a kis csoport. Itt ezek adottak voltak.

2015. október 20.

Az elhangzottak teljesen érthető, gyakorlatba ültethető módon lettek előadva.

2015. október 20.

Az irodai munkatársak segítőkészek. Az oktatók felkészültek. Bármit kérdeztem, tudtak rá válaszolni. A tanfolyam tetszett, de sajnálom, hogy ilyen rövid volt. A gyakorlati órák voltak a kedvenceim, kár, hogy nem volt több óra belőle. Aki tanfolyamot akar kezdeni, nyugodt szívvel ajánlom neki a Perfektet.

2015. október 12. F. I.

Véleményem szerint az összes itt dolgozó nagyon segítőkész, felkészült volt a tanfolyam teljes ideje alatt. Az elméleti anyag bár nagyon terjedelmes, de az oktatói magyarázattal könnyen tanulható volt. Az épület infrastruktúrája nagyon megfelelő.
Összességében csak ajánlani tudom ezt a tanfolyamot mindenkinek. A tanfolyam öt hete alatt rendkívül rendes, kedves csoporttársakkal, oktatókkal ismerkedtem meg. Ha teehtném, újra megcsinálnám.

2015. október 12. T. Kriszti

Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon. Az oktatók magasan felkészült, jó előadásmódú, segítőkész tanárok.

M. Anita

Jól éreztem magam a tanfolyamon. Az oktatók magasan képzettek, előadásuk érdekes, segítőkészek. Figyelnek a csoport haladási tempójára.

2015. augusztus 31. P. Annamária

Az oktatók felkészültsége, előadásmódja kiváló, a termek megfelelőek, a munkatársak segítőkészek és kedvesek voltak.

2015. augusztus 31. Gali Krisztina

Az oktatók és az irodai munkatársak felkészültek, segítőkészek voltak. A tanfolyam intenzív volt, rövid idő alatt sok információt kellett megtanulni, ez nehezítette a feladatot.

2015. augusztus 31. P. Gy.

A TB ügyintézői tanfolyammal nagyon elégedett vagyok, felkészült oktatók és kiváló szervezők álltak készséggel nap mint nap a hőség ellenére a rendelkezésünkre a minél sikeresebb vizsga és tudás elérése érdekében. Köszönet a munkájukért.

2015. augusztus 31. Siki Erika

Mindennel nagyon meg vagyok elégedve, kedvesek voltak a tanárok és a Perfekt munkatársai is nagyon aranyosak, kedvesek. Szerettem ide járni.

2015. augusztus 31. Cs. K.

Tanárok kedvesek, normálisak. A képzőközpont dolgozói is aranyosak és segítőkészek.

2015. augusztus 31. B. O.

Nagyon elégedett vagyok mindennel és mindenkivel. Itt színvonalas oktatás és szervezés folyik, kedvesek és segítőkészek. Köszönöm, hogy ide járhattam. :)

2015. augusztus 31. B. K.

Teljesen kiváló az oktatók előadásmódja.

2015. augusztus 31. Péntek Melinda

Szívből ajánlom a Perfektet mindenki számára, aki a mai világban használható tudást szeretne szerezni a sazkmája terén.

2015. augusztus 31. I. Nóra

Az előadó rendkívül széleskörű, és alapos tudással rendelkezett, átlagon felül segítőkész és rugalmas volt. Nagyon sok konkrét, gyakorlati segítséget is kaptam a nagy mennyiségű elméleti tudás mellé. A jegyzetek világosak, érthetőek, jól összeszedettek voltak. Zsuzsa előadása tartalmas, magas színvonalú volt, és türelmesen válaszolt a kérdésözönünkre, végig fenntartotta az érdeklődésünket. - Benkovics Mariann, 2015. május 22.

Rendkívül jól hasznosítható, gyakorlati információkat kaptunk, közérthető stílusban.
Kellemes, kötetlen légkörben tudtunk beszélgetni, kérdéseket feltenni, példákkal megvilágítani az oktatott anyagot. - Waliczky Krisztina, 2015. május 22.

"Az előadás szakmai színvonalával maximálisan elégedett vagyok. Az előadó felkészültségével szintén. Felmerülő kérdésemre a választ megkaptam." N. Ildikó, 2015. április 8.

"Értékelem, hogy az előadó érthetően elmondta a törvény alkalmazását és elveit. Összességében egy interaktív és hasznos előadás volt." 2015. április 8. Mészáros Katalin, EKAER szakmai program

"Elégedett vagyok az oktatás szakmai színvonalával, az oktató felkészültségével. Gyakorlatorientált, tapasztalatokban gazdag előadás volt." - 2015. április 8., K. Katalin

Magyar Miklósné felkészültsége a jogszabály és az EKAER rendszer jelenlegi állapotában informatív, hasznos volt. A felajánlott későbbi kérdések e-mail megválaszolását nagyon köszönjük." - Gacsal Piroska, 2015. január 27.

Több, mint tíz éve hallgatom Magyarné Zsuzsa előadásait, most is azért választottam ezt az előadást, mert tudtam, hogy mindent megtudok a témával kapcsolatban." 2015. január 27.