Ugrás a tartalomhoz
Hallgatóknak
Belépés felhasználóként Kérjük kattintson ide

Kérdése van? Visszahívjuk! Válaszolunk!


Képzéskereső
Könyvkereső

 

Keresse fel a területileg illetékes képzési központunk honlapját, hogy elsőkézből értesülhessen a tervezett szakmai programokról. 

www.perfekt.hu/megyeikozpontok

Klubjaink egyedülálló lehetőséget nyújtanak a naprakész információk, speciális szakmai ismeretek megszerzésében. Évek óta az ország több pontján nagy sikerrel működtetjük klubjainkat, melyek az adott szakma iránt érdeklődő, a jogszabályváltozásokat állandóan figyelemmel kísérő szakemberek fórumai.

A klubtagsággal számos kedvezmény, szolgáltatás jár. Többek közt:

  • Évente több alkalommal megrendezett, konzultációval egybekötött előadás sorozat.
  • Klubfoglalkozásaink előadói többek között a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Magyar Államkincstár, a NAV, a TB és a Nyugdíjbiztosító helyi és országosan ismert vezetői, szakértői.
  • Tagjaink kérdéseit (amelyeket e-mailen is elküldhetnek) eljuttatjuk az illetékes szakemberekhez.

 

 

Adótanácsadók Klubja

Havi rendszerességgel, Budapesten és több vidéki helyszínen megrendezett szakmai fórum, amelyen a pénzügyi, gazdasági élet legidőszerűbb kérdései, újdonságai és aktuális jogszabályi változásai szerepelnek.

Tekintsen bele Adótanácsadó Klubunk évente 6 alkalommal megjelenő kiadványába. Témáink közt szerepelnek jogszabályi változások, aktualitások, ezek értelmezése, magyarázata példákkal szemléltetve. Cikkeinkben hangsúlyt kapnak az IFRS-ekhez kapcsolódó jogszabályi változásokis. Szerzők között tudhatunk többek közt olyan neves szakembereket, mint Botka Erika (főosztályvezető helyettes, Nemzetgazdasági Minisztérium), dr. Kovács Attila (tanácsos, Nemzetgazdasági Minisztérium), Lepsényi Mária (adószakértő), dr. Németh Nóra (tanácsos, Nemzeti Adó- és Vámhivatal), dr. Radics Zsuzsanna Gabriella (közgazdasági szakokleveles jogász, egészségügyi menedzser), Szatmári László (főosztályvezető, Nemzetgazdasági Minisztérium).

 

Betekintő.

 

Elérhető:

Budapest
 
Békéscsaba
Kecskemét
Szolnok
Győr
Miskolc
Nyíregyháza

 

Önkormányzati klub, Intézményi Klub

Az önkormányzatoknál dolgozó szakemberek számára havi rendszerességgel megrendezett szakmai fórum, melynek célja, hogy gyakorló szakemberek vezetésével segítséget nyújtson az aktuális jogszabályváltozások értelmezésében, az önkormányzatok életében felmerülő problémák megoldásában és a szakmai ismeretek folyamatos aktualizálásában és bővítésében.

Elérhető:

Győr


 

Társadalombiztosítási Szakemberek Klubja

A klub célja, hogy a társadalombiztosítás területén dolgozó szakemberek számára előadások és személyes konzultáció formájában havi rendszerességgel segítséget nyújtson az ezen a területen bekövetkező jogszabályi változások értelmezésében, a gyakorlatban felmerülő problémák megoldásában és a szakmai ismeretek folyamatos aktualizálásában és bővítésében.

Elérhető:

Nyíregyháza