Ugrás a tartalomhoz
Hallgatóknak
Belépés felhasználóként Kérjük kattintson ide

Hírek

Képzéskereső
Könyvkereső

Fontos Információ!

Kedves Vizsgázók!

Várhatóan 2016. szeptemberig megjelennek az új szakmai és vizsgakövetelmények, amelyek a szakképesítések vizsgáztatási feltételeit szabályozzák.

Kormányrendelet értelmében ez azt jelenti, hogy az a vizsgázó, akinek az első komplex szakmai vizsgát követő egy éve eltelt, az a szakmai és vizsgakövetelmény megváltozásáig tehet javító/pótlóvizsgát.

(Lásd: https://www.nive.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=692)

 

Ennek értelmében azon javító/pótlóvizsgázók, akik az új SZVK kihirdetésének a napjáig bejelentkeznek a 2016-os őszi vizsgaidőszakra, - októberben megkezdi, és novemberben befejezi a szakmai vizsgáit - még utolsó alkalommal vizsgázhatnak a képzésük megkezdésekor hatályos szabályok szerint. Vagyis a korábban már sikeresen teljesített vizsgafeladatokat nem kell megismételniük, azok újbóli teljesítése alól mentesülnek.

Abban az esetben, ha nem élnek ezzel az utolsó lehetőséggel, vagy sikertelen vizsgát tesznek, akkor elveszítik az összes korábbi sikeres vizsgaeredményeiket az új SZVK kihirdetésének a napján, és a várhatóan szeptemberig életbe lépő új SZVK alapján újra kell kezdeniük a vizsgákat.

Amennyiben Ön a fentiek miatt érintett vizsgázó, kérjük, keresse fel kirendeltségeinket, hogy részletes tájékoztatást kapjon a vizsgalehetőségekről és leadhassa jelentkezését az őszi vizsgaidőszakra.

 

 

Intézményünk több évtizedes vizsgaszervezési tapasztalattal rendelkezik iskolarendszeren kívüli képzések vizsgáztatásában, különös tekintettel a közgazdasági szakmacsoportba tartozó vizsgák esetében.

A szakmai vizsgák szervezésére szóló engedélyünket Budapest Főváros Kormányhivatalának Oktatási Főosztálya állította ki. Ezen engedély az ország egész területére kiterjed, a vizsgákat a megyeközpontokban található képző központjaink jogosultak megszervezni.

Vizsgaszervezési tapasztalattal rendelkező kollégáink biztosítják a gyors, precíz és problémamentes vizsgaszervezést, oktatóink pedig rendelkeznek a megfelelő képzettséggel és vizsgáztatásban szerzett gyakorlattal.

Magánszemélyek és vizsgaszervezési engedéllyel nem rendelkező képzők számára is vállaljuk a szakmai vizsgák megszervezését, mely során nagy hangsúlyt fektetünk a jogszabályi előírások betartására.

Ellenőrizze a szakmai vizsgaszervezési engedéllyel rendelkezők listáját itt.

Vizsgaszervezési jogosultságunk köre folyamatosan bővül. A már megszerzett jogosultságunkat szakmacsoportonként alább tekintheti meg.

- Közgazdaság
- Egyéb szolgáltatások
- Elektrotechnika-elektronika
- Gépészet
- Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció
- Környezetvédelem-vízgazdálkodás
- Közszolgálat
- Mezőgazdaság
- Oktatás
- Vendéglátás-turisztika