Ugrás a tartalomhoz
Hallgatóknak
Belépés felhasználóként Kérjük kattintson ide

Hírlevél

Kérek hírlevelet
Képzéskereső
Könyvkereső

Békés Megyei Képzési Központ

Kreditpontos továbbképzések

Regisztrált adószakértők és adótanácsadók továbbképzése

Az adótanácsadói, az okleveles adószakértői és az adószakértői tevékenység végzésére jogosító igazolványok kiadásának és visszavonásának feltételeiről, továbbá a továbbképzés szabályairól szóló 26/2008. (VIII. 30.) PM-rendelet előírja, hogy az adótanácsadói, adószakértői, valamint okleveles adószakértői tevékenységet végzőknek 3-5 éven belül 100 kreditpontot kell összegyűjteniük. Ezeket a pontokat olyan előadásokon, képzéseken tudják megszerezni, amelyeket a Nemzetgazdasági Minisztériumhoz képzéseik elfogadására pályázó intézmények szerveznek. A résztvevőkkel szerződést kötünk, és a részvételről Igazolást adunk, ami tartalmazza a megszerzett kreditpontok számát is. Az Igazolásokat össze kell gyűjteni, és egyszerre beküldeni a minisztériumba.

A Perfekt Békés megyében is biztosít kreditszerzési lehetőséget (szakmai továbbképzéseket).  A megszerzett kreditekről igazolást adunk ki. Az elfogadott témák közül itt választhat: továbbképzések

Jelentkezési lap  letölthető innen.

Mivel minden egyes képzésre külön kell jelentkezni (legalább 3 héttel a kezdés előtt), kérjük, hogy előzetesen tájékozódjon az aktuális kínálatról.

Elérhetőség

Nyitvatartás: H-CS: 07:30 - 16:00 Péntek: 07:30-14:00

Békés Megyei Képzési Központ

Békéscsaba
Kinizsi u. 5. II.em.1.

Tel.: 06-66-520-072

Fax.: 06-66-520-071

E-mail: bekescsaba@perfekt.hu

Képzéseinkről mondták

"A két tanfolyam elvégzésében, egy számomra teljesen új terület, napjainkban keresett szakma megismerése motivált.
A képzés során, oktatónk - Kissné Csollák Edina - személye jóvoltából, egy maximálisan használható tudásra tehettem szert.
Mindkét tanfolyamot a pontosan leadott anyag, és a gyakorlatiasság jellemezte.
Különösen nagy hangsúlyt fektetve a gyakorlati rész oktatására, mely véleményem szerint, még meg is haladta a vizsga teljesítéséhez szükséges ismeretek elsajátítását. Az oktatás magas színvonala által kellő tudást, ismereteket szerezhetett az is aki kezdőként szeretne ezen a területen érvényesülni.
Szakmai kérdéssel, problémával bizalommal lehetett hozzá fordulni, melyben mindig segítőkész volt, és érdemben segített." - Kissné Cs. E. - 2016/2017 | TB és Bérügyintéző képzések, Miskolc