Ugrás a tartalomhoz
Hallgatóknak
Belépés felhasználóként Kérjük kattintson ide

Általános információk

Az ajánlott ipari jellegű képzéseink döntően valamely jogszabály által kötelezően előírt, adott munkakör betöltéséhez, vagy adott tevékenység folytatásához szükséges szakmai képesítéseket nyújtanak.

A villamosbiztonság-technikai képzések belépési feltétele a szakképesítések szakmai és vizsgakövetelményeinek 7. Egyebek fejezetében részletezett végzettségekhez kötöttek. A kapcsolódó információt megtalálja a Jogszabályi kivonatok menüpontban.

A tűzvédelmi szakvizsga bizonyítvány a szakvizsga napjától számított 5 évig érvényes.

A”kazános továbbképzéseket” - a földgázellátásban műszaki biztonsági szempontból jelentős munkakörök betöltéséhez szükséges továbbképzéseket - (Ipari olaj- és gáztüzelő berendezés kezelő, Kisteljesítményű kazánfűtő, Kazánkezelő, Kazángépész, Nyomástartó edény gépész) a 12/2004. (II.13.) GKM rendelet értelmében 5 évenként kell elvégezni. A munkakört a rendeletben meghatározott szakképesítéssel, a továbbképzés igazolásával és gyakorlati idővel rendelkező személy töltheti be. A rendeletet megtalálja a Jogszabályi kivonatok menüpontban.

Kihelyezett vállalati képzési igény esetén egyedi ajánlatot adunk.

Kérje ajánlatunkat!

Perfekt Zrt. Ipari Képzések Központja

7626 Pécs, Király utca 76. I/8. (Átrium Üzletház) 

Tel.: 72/526-527, 30/445-4491

Fax: 72/212-232

E-mail: ikk@perfekt.hu

Pályázati részvételhez a képzések tervezésében díjmentesen segítséget nyújtunk.

A feltételek a vonatkozó jogszabályok megváltozásáig érvényesek. Az egyes képzések részletes információit vagy speciális feltételeit a képzésekről szóló tájékoztatókban találja.