Ugrás a tartalomhoz

Kisvállalkozások finanszírozása

Szerző: Dr. Béza Dániel – Csákné Dr. Filep Judit – Dr. Csapó Krisztián – Dr. Csubák Tibor Krisztián – Dr. Farkas Szilveszter – Dr. Szerb László
Kategória: szakkönyv
Témakör gazdaságtan, menedzsment
A kiadvány nyelve: magyar
Megjelenési forma: papír alapú
Raktári szám: 007/2013
Címkék: gazdaságtan, menedzsment
Megjegyzés:

Internetes ár:

2 793 Ft

Bolti ár: 3 990 Ft


Kisvállalkozások finanszírozása

Minden bizonnyal kevés ember van a Földön, akinek a vállalkozás alapításának gondolata még nem fordult meg a fejében. Sokan megteszik, még többen nem. Sokaknak sikerül, de sajnos, sokaknak nem. A miértekre is sokféle válasz adható, elég csak a pénzre (tőkére), az ötletre (innováció), a környezeti tényezőkre (vállalkozóbarát környezet) utalni. A felsorolást folytathatnánk, abból azonban egyvalami, a tudás biztosan nem maradhat ki. A Kisvállalkozások finanszírozása címmel megjelent könyvet most az olvasó – legyen az a felsőoktatás hallgatója, kezdő, vagy már befutott vállalkozó, a váltás gondolatával kacérkodó közszolga – ehhez a bizonyos tudáshoz, annak megszerzéséhez, elmélyítéséhez járul hozzá. A könyv, amelyet az olvasók kezébe adunk, nem a tudomány elefántcsont-tornyában megalkotott elvont modellekben testet öltött gondolatkísérlet, hanem mindennapjaink velünk élő probléma- és tudáshalmaza.
A vállalkozást indítók felmerülő stratégiai és operatív kérdéseire természetesen garantáltan jó válasz aligha adható, de hogy felmerüljenek és, hogy válaszolni akarjunk és merjünk, az nem megy a finanszírozás alapvető lehetőségeinek és módozatainak ismerete nélkül, de - tegyük hozzá - azok nélkül az „apróbb fogások” nélkül sem, amelyek a mindennapi gyakorlat során kristályosodtak ki, váltak megfontolandó példákká.
Ezt az akaratot és a szükséges bátorságot megalapozó tudást nyújtja ez a könyv. És hogy mennyire a mának szól, elég, ha csak néhány címszavat emelünk ki: devizahitel, Széchenyi-Kártya program, kamattámogatásos hitelek, EU-pályázatok.

A könyv megjelenését az OTP Bank támogatta.