Ugrás a tartalomhoz

A számvitel alapjai PÉLDATÁR

Szerző: Dr. Siklósi Ágnes – Dr. Veress Attila – Dr. Simon Szilvia – Szijártó Boglárka
Kategória: feladatgyűjtemény
Témakör számvitel
A kiadvány nyelve: magyar
Megjelenési forma: papír alapú
Raktári szám: 028-FGY/2018
Címkék: számvitel, példatár, gyakorló feladatok
Megjegyzés:

Internetes ár:

4 050 Ft

Bolti ár: 4 500 Ft

Jelenleg nem rendelhető!


2010-ben megjelent az a hiánypótló mű, ami felhasználóbarát számviteli példatárként funkcionált az elmúlt években. Ezt a szerzők 2014-15-ben dolgozták át először, amely az elmúlt évek törvényi változásai miatti aktualizálások mellett módszertani újításokat is tartalmazott. Jelen kiadvány a PR-028-Fgy/17 Számvitel alapjai példatár bővített változata. A példák a gazdasági felsőoktatás Számvitel alapjai (vagy Bevezetés a számvitelbe) tantárgyának/„tantárgyrészének” gyakorlati szintű feldolgozását célozzák meg.

A példatár minden témában elegendő kidolgozott gyakorló- és nem megoldott tanórai feladatot tartalmaz a Számvitel alapjai (vagy Bevezetés a számvitelbe) tantárgy/„tantárgyrész” követelményeinek készségszintű elsajátításához. A szerzők mindannyian a Budapesti Gazdasági Egyetem, Pénzügyi és Számviteli Karának, Számvitel Intézeti Tanszékének főállású oktatói, a példatár megírásához felhasználták többéves oktatási és gyakorlati tapasztalataikat.

A példatárat ajánljuk a BGE hallgatóin kívül a mérlegképes könyvelői, a pénzügyi és számviteli ügyintézői és a vállalkozási és bérügyintézői képzések résztvevőinek, valamint minden olyan hallgatónak, aki először próbál eligazodni a számvitel szövevényes útvesztőjében.