Ugrás a tartalomhoz
Hallgatóknak
Belépés felhasználóként Kérjük kattintson ide

Könyvelői állás - Eger

Az Inez Audit Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft. több mint 25 éves múlttal rendelkező könyvvizsgálattal és könyveléssel foglalkozó cég.

Ügyfeleink sokféle tevékenységet végeznek (egészségügy, pénzügy, ingatlan, innováció, oktatás, szolgáltatás, kereskedelem, építőipar stb.) a gazdaság több területével foglalkoznak, ezért munkáink során sokféle megoldandó kérdéssel találkozunk.

Feladataink sokrétűek:

bérszámfejtés, könyvelés, adóbevallások elkészítése, benyújtása, analitikus nyilvántartások vezetése a vevőkről, szállítókról, bérekről, tárgyi eszközről, adókról, egyéb nyilvántartások vezetése a felmerülő ügyletekről.

A szabályos működés feltétele az egyértelmű szerződés, megfelelő számlázás, ezért a feladatok egy része jogi természetű. A működéshez hozzátartozik a pénzügyi finanszírozás, ezért feladatunk a támogatások elszámolása, a hitelkérelmek számszaki megalapozása és az egyéb célokat szolgáló adatok biztosítása.

Az éves működésről a számviteli beszámoló ad képet, melynek összeállítása és közzététele szintén fontos része a munkának.

 

Csapatunk bővítéséhez keresünk

új munkatársat teljes munkaidős alkalmazottként.

Az új munkatársunk a könyvelés iránt érdeklődő, elméleti alapismeretekkel rendelkezzen.  A Microsoft Office programokat felhasználói szinten ismerje és alkalmazni tudja. Érdeklődjön a szakma iránt, legyen nyitott az új ismeretek felé, aktívan vegyen részt új megoldások kialakításában.

Kezdetben adatrögzítés és az adatok informatikai feldolgozása a feladat, de a betanítás és a gyakorlat alapján egy széleskörű ismeretekkel rendelkező, önálló munkavégzésre és kapcsolattartásra képes jól felkészült munkatársat szeretnénk látni a csapatunkban.

 

Előny a mérlegképes könyvelői végzettség, de szívesen várjuk a kezdők jelentkezését is, ha nyitottak ismereteik bővítésére.

Amit kínálunk, a fizetés mellé, tanulási lehetőség, kis csapat, folyamatos kihívások.

Jelentkezéseket az info@inezaudit.hu email címre várjuk!