Ugrás a tartalomhoz
Hallgatóknak
Belépés felhasználóként Kérjük kattintson ide

Mérlegképes könyvelő - Eger

Az Inez Audit Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft. több mint 25 éves múlttal rendelkező könyvvizsgálattal és könyveléssel foglalkozó cég. Ügyfeleink sokféle tevékenységet végeznek (egészségügy, pénzügy, ingatlan, innováció, oktatás, szolgáltatás, kereskedelem, építőipar stb.) a gazdaság több területével foglalkoznak, ezért munkáink során sokféle megoldandó kérdéssel találkozunk.

Vállalkozásunk mérlegképes könyvelő munkatársat keres.

Az Inez Audit Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft. 5 fős vállalkozás, a könyvvizsgálat mellett a megbízók igényei szerint teljeskörű számviteli és egyéb gazdasági szolgáltatásokat nyújt. Ennek feltétele a szakmailag képzett, pontos, lelkiismeretes munkát végző csapat.

Önálló munkavégzésre képes, gyakorlattal rendelkező, lelkes, fejlődni vágyó mérlegképes könyvelő szakembert keresünk, aki tapasztalattal rendelkezik a könyvelésben, az adók kiszámításában és bevallásában, továbbá a bérszámfejtés és tárgyieszköz elszámolás területén is.

A feladatok közé tartozik az év végi zárás és a beszámoló készítés.

Elvárás a megbízóval való közvetlen kapcsolattartás és a csapatmunka, valamint a szakmai ismeretek folyamatos fejlesztése, aminek a feltételei a cégnél adottak.

Előnyt jelent a vállalkozói hajlam. 

Jelentkezéseket az info@inezaudit.hu email címre várjuk!