-10%
Tételvázlatok a pénzügyi-számviteli ügyintézői komplex szakmai vizsga szóbeli vizsgatevékenységéhez

Tételvázlatok a pénzügyi-számviteli ügyintézői komplex szakmai vizsga szóbeli vizsgatevékenységéhez

5 500 Ft 4 950 Ft / darab
Raktári számPR-320/20
SzerzőBokor Csaba - Jobbágyné Füreder Anita - Pungorné Lakner Katalin
ISBN978-963-394-869-9
Kiadás éve2020
A kiadvány nyelvemagyar
Megjelenési formapapír alapú
FormátumA/4
Kötésragasztókötött
Szín1
Illusztráltság5
Terjedelem248
Tömeg549.00
Antikvárosnem

Rövid ismertető

A pénzügyi-számviteli ügyintéző az a szakma (és az lesz a jövőben is), mely alapszintű ismereteket nyújt, de megnyitja a lehetőséget magasabb szintű szakképesítések megszerzéséhez, vagy a megszerzett szakképzettséggel továbbtanulás lehetséges a gazdasági felsőoktatásban.

A képesítés megszerzéséhez hozzátartozik a szóbeli vizsgatevékenység is. A most kézbe vett kiadvány e vizsgára történő felkészüléshez nyújt jelentős segítséget. A három tételsor (Pénzügyi és adózási feladatok, Könyvvezetés és beszámolókészítés, Az esettanulmány projektismerete) tételei vázlatosan – de szakszerűen és célirányosan – kerültek kidolgozásra és ezzel hozzájárulnak a sikeres felkészüléshez.

A szerzők a Pénzügyminisztérium által közzétett tételjegyzék alapján dolgozták ki a tételvázlatokat. (A tételsor a 27/2012. (VIII. 27.) NGM rendelet (29/2016. (VIII.26.) NGM rendelet által módosított) Pénzügyi-számviteli ügyintéző szakképesítés szakmai és vizsgakövetelménye alapján készült, érvényes 2016.december 1-től.)

A kiadvány nemcsak a szóbeli vizsga sikeres teljesítését segíti, de a képesítés megszerzését követően is hasznosan lehet majd forgatni egy-egy szakmai kérdés megoldásához.