Rólunk mondták

Mérlegképes könyvelők kreditpontos továbbképzése
"Naprakész ismereteket ad, felfogható formában"

2023-01-06
Horváthné Váczi Katalin ( Szeged)
Mérlegképes könyvelők kreditpontos továbbképzése
„Nekem érdekes és színvonalas volt mindkét előadás.”

2022-12-15
Kata ( Nyíregyháza)
Mérlegképes könyvelők kreditpontos továbbképzése
Gyakorlatias, érthető, magas színvonalú oktatás, oktató.

2022-12-07
Balogh Zoltán ( Szeged)
Mérlegképes könyvelők kreditpontos továbbképzése
„Ár-érték arány jó. Előadók nagyon jók. Szervezés rendben, korrekt. „

2022-11-30
Bocsi Józsefné ( Nyíregyháza)
Mérlegképes könyvelők kreditpontos továbbképzése
Pópity tanár úr nagyon jó előadó. Érdekes és hétköznapi példákkal teszi még érdekesebbé és érthetővé az előadást.

2022-11-17
Schillné Tamási Szilvia ( Szeged)
Fotográfus és fotótermék kereskedő
A képzés legnagyobb ajándéka nekem, hogy megismerhettem Szabó Béla fotóművészt. Bármikor bármilyen kérdéssel fordulhattam hozzá, nem számított, hogy a kérdés hányszor hangzott el.

2022-10-12
K. K. Zsuzsanna ( Győr)
Mérlegképes könyvelők kreditpontos továbbképzése
„Magas színvonalon oktató előadók miatt választom mindig a Perfekt Zrt. előadásait!”

2022-09-28
MP ( Kecskemét)
IFRS mérlegképes könyvelő
1000- szer köszönöm azt a kedvességet, hozzáállást, amit képviseltek. Szuperek vagytok! Bárcsak ilyen jófej emberek lennének mindenütt, mint amilyenek Ti vagytok!

2022-09-08
Bori (Székesfehérvár)
Virágkötő és virágkereskedő
„Nagyon tetszik, hogy igen nagy tapasztalattal rendelkezik az oktató, és minden apró dologra felhívja a figyelmünket, hogy mire kell nagyon vigyázni, emellett mindenkire odafigyel.”

2022-07-27
Molnár Szilvia ( Szekszárd)
Mérlegképes könyvelők kreditpontos továbbképzése
„Naprakész, tájékozott előadók, színvonalas előadás, Perfekt részéről segítőkész dolgozók.”

2022-07-08
Polyák Gabriella ( Nyíregyháza)
Mérlegképes könyvelők kreditpontos továbbképzése
„Az előadók nagyon színvonalas előadást tartottak, egyéni kérdések is megválaszolásra kerültek.„

2022-06-30
Barabás Viola (Nyíregyháza)
Mérlegképes könyvelők kreditpontos továbbképzése
"Hosszú évek óta magas színvonalú továbbképzésben vettünk részt."

2022-04-28
Dancs Katalin (Nyíregyháza)
Mérlegképes könyvelők kreditpontos továbbképzése
"Jól megszervezett képzés, hasznos témák, szuper előadók."

2022-04-26
Bertli Krisztina (Nyíregyháza)
Államháztartási mérlegképes könyvelő
"Ezúton szeretném megköszönni a 2 éves segítséget, megértést, munkát, ami miattunk volt, a Perfekt Zrt és az oktatóink maximális tudását, amivel a elérhettük a célunkat. Nagyon örülök, hogy ilyen kedves, lelkes, odaadó embert ismertem meg Andrea személyében"

2022-03-09
R. Orsolya (Kecskemét)
Vállalkozási mérlegképes könyvelő
"Hálásan köszönöm a kiváló, maximálisan segítőkész munkájukat, ez már a második szakképesítés, melyet a Perfekt Zrt keretein belül és az Önök közreműködésével szereztem meg. Azt nem ígérem hogy jelentkezem a következőre, ahhoz már túlkoros vagyok, ez a képzés életem egyik legnehezebb feladata volt, de egyetlen percét nem bántam meg, pedig a vizsgákon szinte "vért izzadtam", és a végeredmény mérhetetlen jóérzéssel tölt el. Mivel kapom Önöktől a hírleveleket, biztos vagyok benne, hogy találkozhatunk még továbbképzések alkalmából. Kívánok Önöknek nagyon sikeres, hosszú boldog éveket, és ne veszítsenek a lendületéből, maradjon meg ilyennek, mint amilyennek megismertem!"

2022-03-02
M. Klára (Kecskemét)
TB és Bérügyintéző képzés
"Szó szerint Perfekt!"

2021-12-03
Balázs Erika Viktória (Zalaegerszeg)
Államháztartási mérlegképes könyvelő
„Színvonalas képzésben vehettem részt, szakmailag felkészült oktatókkal. Az ügyfélszolgálattól minden segítséget megkaptunk, a képzés lebonyolításánál figyelembe vették kéréseinket, a vizsgák előtt bátorítottak, biztattak bennünket.”

2021-11-29
B. A. (Zalaegerszeg)
Pénzügyi számviteli ügyintézés képzés
"A tanári kar nagyon felkészült, segítőkész, precíz. A vizsgavezető munkája tökéletes, segítőkészek, kedvesek!Jó volt minden."

2021-11-12
B.L.T. (Veszprém)
Pénzügyi számviteli ügyintézés képzés
"Nagyon jó tapasztalataim voltak az egész képzés során, mind a Perfekt oktatási rendszere, mind az oktatók és szervezők kedves és profi munkájával. Köszönöm szépen, további jó munkát kívánok"

2021-11-12
E. Zsanett (Veszprém)
Fotográfus és fotótermék-kereskedő képzés
"A képzés jó hangulatban telt. Az oktatók segítőkészek és felkészültek voltak, sokat fejlődtem az oktatás alatt."

2021-11-12
F. S. G. (Veszprém)
Pénzügyi számviteli ügyintézés képzés
"Képzés során a tanárok felkészültek voltak, naprakészek, online tanítási időszakban e-mail-en keresztül elérhetőek, a tanfolyam szervező munkatársak segítőkészek."

2021-11-11
M. Sz. (Veszprém)
TB és Bérügyintéző képzés
"Mind az elmélet, mind a gyakorlati órákkal teljes mértékben megvoltam elégedve. Az interaktív óráknak köszönhetően gyorsan és alaposan el tudtam sajátítani a bérügyintézéssel kapcsolatos részleteket."

2021-11-10
T. B. (Veszprém)
Fotográfus és fotótermék-kereskedő képzés
„Amiatt döntöttem a Perfekt képzése mellett, mert tetszett az időbeosztás, megfelelt az oktatás helyszíne és a díja is kedvező volt. Az oktatókat a felkészültség és szaktudás jellemezte. Az ügyfélszolgálat kedves volt, gyorsan és jól kommunikált.”

2021-10-26
N. Z. (Szekszárd)
Társadalombiztosítási és bérügyintéző képzés
"Az oktatók szakmailag nagyon felkészültek, tapasztaltak voltak. Segítőkészek, kedvesek, nagyon sok életszerű, saját példával.”

2021-10-26
G. M. (Szekszárd)
Álamháztartási mérlegképes könyvelő képzés
"Az irodai munkatársak készségesek és segítőkészek. Az oktatók szakmailag jól felkészültek voltak. Nagyon meg voltam elégedve és csak ajánlani tudom a Perfektet."

2021-10-18
T. Ildikó (Tatabánya)
Pénzügyi számviteli ügyintézés képzés
"Köszönetet szeretnék mondani az oktatások megfelelő, precíz lebonyolításáért. Már a második tanfolyamot végzem a tatai irodájuknál. Nagyon elégedett vagyok!  Bármi kérdéssel, problémával fordulhatok az ügyintézőkhöz, mindig segítenek!  Illetve ugyanez igaz az oktatókra is. Az oktatások megfelelően felépítettek.  Csak ajánlani tudom a tatai képzést!"

2021-10-13
U. Anita (Tatabánya)
Sportedző képzés
Mint friss okleveles sportedző szeretném megköszönni a Perfekt nyíregyházi csapatának és oktatóinknak azt a sok figyelmet és segítséget, amit az elmúlt két évben tőlük kaptunk. Pedig nem volt egyszerű időszak ez a pandémia miatt, de együtt minden akadályon átlendültünk. Különösen hálás vagyok a vizsgáztató tanárainknak, akiktől felesleges volt tartani :)

2021-07-06
B. Tamás (Nyíregyháza)
TB, bér ügyintéző e-learning
Köszönjük szépen mindent! A sok-sok pozitív bíztatás nagyban hozzájárult sikereinkhez!

2021-06-22
B.K. (Kecskemét)
TB, bér ügyintéző e-learning
A kecskeméti Perfekt szervezésében kezdtem meg immáron másodjára a tanulmányaimat. A mérlegképes könyvelői végzettség megszerzése után az e-learning Tb-és bérügyintézői tanfolyamot végeztem el. A Perfekttől megszokott profizmus,gördülékeny,precíz ügyintézés és segítőkész oktatók fogadtak. Külön kiemelném Kötelesné Tóth Andreát, aki kedvességével, biztató szavaival, bátorításával,humorával erőt és energiát adott a képzés valamint a vizsgák előtti nehéz pillanatokban! Ajánlom mindenkinek a kecskeméti Perfektet! Köszönöm Andi,köszönöm Perfekt!

2021-06-21
D. Edina (Kecskemét)
TB, bér ügyintéző e-learning
Kedves Andrea (Perfekt Zrt.)! Az Ön jókedve, pozitivitása is nagyban hozzájárult, hogy a vizsgák jó hangulatban teljenek! Köszönöm!

2021-06-16
Viktória (Kecskemét)
TB, bér ügyintéző e-learning
Köszönöm szépen! Mindenkinek ajánlom a Perfekt Kecskemét e-learning képzését. Nagyon segítőkész hozzáállás, profi tanárokkal.

2021-06-14
L.L. (Kecskemét)
Pénzügyi-számviteli ügyintéző
Tisztelt Perfekt! Szeretném jelezni, hogy immár 4. hónapja dolgozom. :) A debreceni pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyamra jártam, 2020. szeptember 15-én (első nekifutásra) sikeres vizsgát tettem. 5 hét álláskeresés után sikerült a lakóhelyemen, Hajdúnánáson állást találnom: a helyi TSZ irodáján dolgozom állattenyésztési nyilvántartóként. Amiért úgy döntöttem, hogy - bár nem kérdezték - megosztom Önnel ezt a jó hírt, több oka is van: - 47 évesen, mivel semmilyen támogatás nem jár utánam, szinte lehetetlen protekció nélkül elhelyezkedni (de nekem így sikerült);- 2020 márciusától sokszorosára duzzadt a munkanélküliek száma, akiknek csak a töredéke van újra foglalkoztatva, a többi nem talál munkát; - hatalmas túljelentkezés volt erre az állásra is, mégis én nyertem el. Amikor rákérdeztem, mi volt az, ami a mérleg nyelvét felém billentette a rengeteg jelentkezővel szemben, az elnök ezt mondta: "a pénzügyi-számviteli ügyintéző végzettséged". Örülök, hogy anno a Perfektet választottam, és köszönöm a profi tanároknak azt a tudást, melyet igyekeztek átadni. Ennek eredménye (is, mert tanultam is), hogy sikeresen elvégeztem egy komoly tanfolyamot, és most ez a bizonyítvány segített egy jó álláshoz. Azért írtam meg ezt Önnek, mert szeretném, ha ez a pár sor példaként szolgálna a különböző tanfolyamokon ülőknek, főleg a korosztályomnak, akiknek elhelyezkedését nem támogatja az állam: tanuljanak, mert érdemes! Ez egy komoly, nehéz tanfolyam volt, kevesen végeztük el, de megéri küzdeni, mert el lehet vele helyezkedni. Jó egészséget kívánok

2021-02-05
Ildikó (Debrecen)