Ugrás a tartalomhoz

Kihelyzett képzéseink

Minden képzés, továbbképzés akkor képes kielégíteni a hallgatóság igényeit, ha minél célirányosabban tárgyalja az adott témakört, és a gyakorlatot leginkább tükrözni képes példákkal mutatja be annak helyes, szabályos gyakorlati alkalmazását. Ez különösen akkor tud megvalósulni, ha az előadó ismeri a céget, a résztvevők munkakörét, így a témakört a hallgatóság speciális igényeihez tudja igazítani.
Az új jogszabályok szövegét bárki elolvashatja, megtanulhatja. Azonban be kell látnunk, azok gyakorlati megvalósulása, alkalmazása olykor még a „sokat látott”, szakmájában jártas szakembereknek is fejtörést okoz (gondoljunk csak pl. az EU-s pályázatok pénzügyi elszámolásaira). A kihelyezett képzések nem a mindenki által jól ismert általánosságokra fókuszálnak, sokkal inkább a cég szabályos működését érintő szabályokra, példákra, esettanulmányokra.

A cégekhez kihelyezett képzések esetében maximálisan megvalósíthatók a fenti célok és elvárások. Egyeztethetők, melyek a kritikus kérdések, melyeket kell bővebben, szakember igénybevételével megtárgyalni, esetleg közösen kialakítani a legjobb megoldást a résztvevőkkel. A szakmai szempontokon túl nem szabad lebecsülni az ilyen képzések csapatformáló, összekovácsoló szerepét sem, hiszen a sűrű napi munka csak igen ritkán teszi lehetővé az együttgondolkodást.

Várjuk megkereséseiket, hogy az igényekhez igazodó, az egyes témaköröket részleteiben tárgyaló, megfelelő ütemezésben megvalósuló programsorozatot alakíthassunk ki Önöknek!

Kérem, tekintsék meg honlapunkon szereplő képzéseink széles kínálatát, vagy keressenek minket egyedi igényeikkel! Cégünk kitűnő kapcsolatokat ápol Magyarország legnevesebb szaktekintélyeivel, akik kimagasló szakmai színvonalon prezentálják tapasztalataikat.

Elérhetőségeink:
Főző Rita – oktatási menedzser
Tel: 577-1926
Fax: 577-1907
e-mail: fozo.rita@perfekt.hu
Cím:  Perfekt Gazdasági Tanácsadó, Oktató és Kiadó Zrt., 1143 Budapest, Szobránc u. 6-8.

Hírlevél

Kérek hírlevelet