Ugrás a tartalomhoz

Hírlevél

Kérek hírlevelet

Társadalombiztosítási képzések

A Társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadó képzés az új OKJ bevezetésével megszűnt, de tartalma két önálló tanfolyammal továbbra is elérhető. Az így megszerezhető végzettségek külön-külön is megállják a helyüket, de 2 az 1-ben akció keretében képzési központjainkban együtt is elvégezheti a két tanfolyamot.
 

Társadalombiztosítási ügyintéző

 

A társadalombiztosítási ügyintéző a munkavállalókkal kapcsolatos bér- és társadalombiztosítási ügyeket intézi, a nyilvántartásokat vezeti. A képzettség már érettségi végzettséggel is megszerezhető. A tanfolyam önállóan is indul, de 2 az 1-ben akcióban a Bérügyintéző képzéssel együtt is meghirdetjük a legtöbb képzési központban.
A TB ügyintéző tanfolyam elvégzése után Pénzügyi ügyintéző, Társadalombiztosítási és segélyezési hatósági ügyintéző, Könyvelő (analitikus) munkakörök betöltéséhez szükséges végzettséget szerez.

A tanfolyam leírását itt olvashatja.

Bérügyintéző

 

A bérügyintéző ellátja a bérszámfejtéssel kapcsolatos feladatokat. A munkavállalókkal kapcsolatos munkaerő-gazdálkodáshoz kapcsolódó ügyeket intézi, a nyilvántartásokat vezeti. A tanfolyam érettségi végzettséggel elkezdhető.
A bérügyintéző tanfolyam elvégzése után alkalmas lesz Bérelszámoló, Könyvelő (analitikus) munkakörök betöltése. A Bérügyintéző képzés önállóan is elvégezhető, de 2 az 1-ben akcióval a TB ügyintéző képzés is nyitva áll Ön előtt a legtöbb képzési központban.

A tanfolyam leírását itt olvashatja.