Vállalatoknak

Az elmúlt évek során dinamikusan nőtt azon vállalatok száma, amelyek felismerték, hogy az egyéni igényeikre szabott képzések és komplex tréningek pozitívan befolyásolják gazdasági hatékonyságukat, piaci működésüket. A vállalatok, intézmények számára elengedhetetlen, hogy munkatársaik megbecsülése mellett, biztosítsák számukra a munkavégzésükhöz szükséges szakmai ismeretek és önképzés lehetőségét.

A Perfektnél vállaljuk, hogy képzési szolgáltatásainkat az egyedi igényekhez igazodva, a mai kor követelményeinek megfelelően, tapasztalt trénereink és szakembereink segítségével alakítjuk ki.


Egyedi igényekre kidolgozott képzési és tréning programjainkat tapasztalt trénereink, szakembereink segítségével valósítjuk meg!Tréning programok


Vezető trénereink

Fehér Gábor

Fehér Gábor

Együttműködés fejlesztő tréner, képzési tanácsadó, közösségszervező.

Gábor tizenkét éve foglalkozik közösségépítéssel. Ezalatt az idő alatt számtalan csoport dinamikáját ismerte meg, a csoport fejlődési szintek és lépcsőfokok szakértőjévé vált. Együttműködést fejlesztő és konfliktuskezelés tréningjein a pozitív pszichológia eszközeit és a különböző személyiség profilozó eljárásokat felhasználva fejleszti a megbízóik közösségeit. Gábor büszke arra, hogy az ország egyik legjobb szakmai műhelyében, dr. Barlai Róberttől sajátíthatta el a tréning szakma alapjait.

Jelmondata: “A tehetség nyeri a meccset, de az együttműködés és az értelem nyeri a bajnokságot” Michael JordanKarácsony Balázs

Karácsony Balázs

Nyelvi tréner, Kapcsolati Intelligencia fejlesztő, SDI Facilitátor, Outdoor tréning specialista

Balázs 14 év nyelvi tréneri tapasztalattal, több mint 15 000 óra megtartott angol nyelvi fejlesztés és tréning vezetői tapasztalattal rendelkezik, főleg autóipari nagyvállalatoknál. A Coimbrai Egyetemen sajátította el a nemzetközi közösségfejlesztő szemlélet. Az Amerikai Egyesült Államokból hozott és elsajátított kapcsolati intelligenciát mérő SDI 2.0 módszertan és az ezt támogató Core Strengths rendszer oktatása, a kapcsolati intelligencia mérése és fejlesztése, a vállalati kommunikáció, produktivitás hatékonyabbá tétele, továbbá a dinamikusabb munkakörnyezet kialakítása tartozik feladatai közé.

Jelmondata: “Az akadály az a rémisztő dolog, amelyet akkor látunk, ha levesszük szemünket a célról”. Henry FordFehérné B. Zsuzsa

Fehérné B. Zsuzsa

Tréner, intézményi oktató, pályázati szakértő.

Zsuzsa az elmúlt 9 év során ipari, intézményi, hivatali, és vendéglátói területeken tartott többezer órás tréning tapasztalata alapján kikristályosodott tematikáiban, egyensúlyban van az interaktív blokk, az önreflektív teszt és a szakmai előadás szakasz. Tréningjei során az egyén értékeinek, skilljeinek feltárásából kiindulva, a cég érték- és célrendszerét szem előtt tartva, a csoportból alakítunk egységes kommunikációs eszközrendszert használó, és ezáltal jóval sikeresebb csapatot. Kommunikáció, Asszertív kommunikáció, Hatékony együttműködés fejlesztés tréningjei egymásra épülő elemként folyamatos fejlesztési támogatást adnak a vállalat életében.

Jelmondata: „Nem üzletet építesz, hanem embereket, aztán az emberek építik az üzletet.” Zig ZiglarRóbert Nóra

Róbert Nóra

Tréner, vezetői és üzleti coach, és team coach

HR szakértőként, trénerként és coachként, Nóra szakmai tapasztalatát a versenyszféra mellett, EU-s projektek megvalósításában szerezte.

Vezetőképző-, készségfejlesztő-, szervezetfejlesztő-, és csapatépítő tréningjei során nagy hangsúlyt helyez a vizuális-és digitális eszközhasználatra. Az online térben megtartott tréningeket, képzéseket élményszerűvé és színessé alakítja a digitális technikák alkalmazásával. Egyéni és csoportos fejlesztésekben coachként és team coachként is támogatja az ügyfeleket. Nóra a tréneri munkája mellett, a Budapesti Gazdasági Egyetemen mestertanár.

Jelmondata: együtt többek vagyunk.Trencsényi Judit

Trencsényi Judit

szervezetfejlesztő - tréner, mediátor, vezetői és üzleti coach, team coach, idősügyi referens

Judit 21 éves szervezetfejlesztői tapasztalattal, több mint 1500 megtartott tréninggel a tarsolyában vezetőképző, trénerképző, kommunikációs, kapacitásépítő, szervezetfejlesztő, CSR, vizuális-és digitális eszközhasználat, csapatépítő témákban vezet képzéseket cégeknek, civil szervezeteknek, és az állami szektor szereplőinek egyaránt. Egyéni és csoportos fejlesztésekben coachként és team coachként is támogatja az ügyfeleket.

Jelmondata: Mindenki annyit vesz ki egy tréningből, egy fejlesztési projektből amennyit belerak!Kontó Dorottya

Kontó Dorottya

szervezetfejlesztő tréner, közgazdász, andragógus

Dorottya 15 éves felnőttképzéssel kapcsolatos szakmai tapasztalattal rendelkezik. Számos projektben vett részt az oktatás területén, melyek kiterjednek az állami, önkormányzati, for-profit és nonprofit szektorokra, valamint számos üzleti ágazatra. Kiemelten nagy hangsúlyt fektet a fiatal pályakezdők, GYES-ről visszatérő nők, valamint a fogyatékossággal élők oktatása, munkaerő-piaci reintegrációja.

Jelmondata: "Ha hajót akarsz építeni, talán nem is az a legfontosabb, hogy összegyűjtsd a mérnököket és a hajóácsokat, hanem hogy felébreszd a vágyat a végtelen után." (Antoine de Saint-Exupéry)Kontó Dorottya

Nagy Krisztina

Munka- és Szervezetpszichológus, Tréner,
Life és Business Coach, Team és Csoportos Coach

Krisztina több ezer órányi fejlesztési tapasztalata során különböző iparágakkal, szervezetekkel és perspektívákkal találkozott. Minden esetben természettudományi megközelítéssel, üzleti és pszichológiai rendszerszemlélettel támogatta a fejlődni vágyó vezetőket, munkavállalókat vagy épp egyetemistákat, lendületet adva a személyes hatékonyságuk növeléséhez és a harmonikus működéshez.

Jelmondata: "A legjobb időszakaimban, még akkor is, amikor hónapokig vezettem a világranglistát, folyamatosan azt kérdezgettem magamtól, miben tudnék fejlődni, min kell változtatnom. Ha nem teszel semmit, vagy ugyanazt teszed újra meg újra, ugyanolyan maradsz. Ugyanolyannak maradni, egyet jelent a visszafelé haladással." Roger Federer

Érdeklődés, ajánlatkérés:

ajanlat@perfekt.hu

 +36 (30) 554 9602