Köszöntő

Tisztelt Partnerünk!

A Perfekt név a felnőttképzés területén, egy több évtizedes gyakorlattal rendelkező céget képvisel, amely a mai, modern kor követelményeivel párhuzamosan fejlődik és új lendülettel biztosít partnerséget az élethosszig tartó tanulásban.
 
A felnőttképzési piac nagy tradícióval bíró, aktív szereplőjeként célunk, hogy széleskörű és magas színvonalú szakmai képzéseinkkel - kontaktórás, online vagy e-learning formában - a lehető legmagasabb szinten tegyünk eleget mind a munkáltatók, mind pedig a képzésben résztvevők igényeinek és elvárásainak.

Az online és digitális szolgáltatások, az ide tartozó információközlés, e-learning anyagok, képzést segítő digitális megoldások mind portfóliónk részét képezik.

Az elmúlt évek során dinamikusan nőtt azon vállalatok száma, amelyek felismerték, hogy az egyéni igényeikre szabott képzések és komplex tréningek pozitívan befolyásolják gazdasági hatékonyságukat, piaci működésüket. A vállalatok, intézmények számára elengedhetetlen, hogy munkatársaik megbecsülése mellett, biztosítsák számukra a munkavégzésükhöz szükséges szakmai ismeretek és önképzés lehetőségét.

A Perfektnél vállaljuk, hogy képzési szolgáltatásainkat az egyedi igényekhez igazodva, a mai kor követelményeinek megfelelően, rugalmasan alakítjuk ki. Számos terület szakértőjével együttműködésben komplex megoldást nyújtunk, akár a munkakör ellátásához szükséges végzettségek meghatározásában, akár a teljes humántérkép felállításában.
 
Válaszd a Perfektet, mert a tudás a legjobb befektetés!


Szentesi Péter
vezérigazgató


Miért a Perfekt?

  • A vállalatok egyedi igényeit figyelembe véve a pénzügyi-gazdasági szektor számára nyújtott képzési szolgáltatások mellett, az ipari - műszaki területen is szervezzük országosan képzéseinket.
  • Önnek nem kell a jogszabályokat böngésznie! Képzési tanácsadással és teljes körű adminisztrációval támogatjuk a vállalkozás képzési szükségleteinek meghatározását, a képzések lebonyolítását.
  • A képzési és vizsgáztatási tevékenységet a megrendelő igénye szerint szervezet- és üzletfejlesztési tanácsadással egészítjük ki, növelve ezzel a képzési szolgáltatások hatékonyságát.


Szolgáltatásaink országszerte egységesen magas minőségét bizonyítják az alábbi meghatározó számok is.


Cégismertető »


Kérdése van? Keressen minket az alábbi elérhetőségeken! Kérje egyedi ajánlatunkat!

 ajanlat@perfekt.hu