Tréningek és kompetenciafejlesztő programok

 

A mindennapi életben, így a munkahelyünkön is egyre nagyobb hangsúlyt kap, hogy nyitottak és befogadók legyünk egymás iránt. Jól tudjunk kommunikálni és érvelni, digitális környezetben is tudjunk sikeresen tárgyalni, munkafolyamatokat átlátni, értelmezni. A technikai fejlődéssel párhuzamosan egyre több olyan problémával szembesülünk, ami szükségessé teszi a folyamatos aktív tanulást, az újszerű, analitikus és adaptív gondolkodást, tudjunk együttműködni, csapatban dolgozni a generációs különbségek megértésével.


Egyedi igényekre kidolgozott képzési és tréning programjainkat tapasztalt trénereink, szakembereink segítségével valósítjuk meg!
Vezető trénereink

Róbert Nóra

Róbert Nóra

Tréner, vezetői és üzleti coach, és team coach

HR szakértőként, trénerként és coachként a szakmai tapasztalatát a versenyszféra mellett EU projektek megvalósításában szerezte.

Vezetőképző-, készségfejlesztő-, szervezetfejlesztő-, és csapatépítő tréningek során nagy hangsúlyt helyez a vizuális-és digitális eszközhasználatra. Az online térben megtartott tréningeket, képzéseket élményszerűvé és színessé alakítja a digitális technikák alkalmazásával. Egyéni és csoportos fejlesztésekben coachként és team coachként is támogatja az ügyfeleket. A tréneri munkája mellett, a Budapesti Gazdasági Egyetemen mestertanár.

Jelmondata: együtt többek vagyunk.Trencsényi Judit

Trencsényi Judit

szervezetfejlesztő - tréner, mediátor, vezetői és üzleti coach, team coach, idősügyi referens

21 éves szervezetfejlesztői tapasztalattal, több mint 1500 megtartott tréninggel a tarsolyában. Vezetőképző, trénerképző, kommunikációs, kapacitásépítő, szervezetfejlesztő, CSR, vizuális-és digitális eszközhasználat, csapatépítő témákban vezet képzéseket cégeknek, civil szervezeteknek, és az állami szektorban egyaránt. Egyéni és csoportos fejlesztésekben coachként és team coachként is támogatja az ügyfeleket.

Jelmondata: Mindenki annyit vesz ki egy tréningből, egy fejlesztési projektből amennyit belerak …Kontó Dorottya

Kontó Dorottya

szervezetfejlesztő tréner, közgazdász, andragógus

15 éves felnőttképzéssel kapcsolatos szakmai tapasztalattal rendelkezem. Számos projektben vettem részt az oktatás területén, melyek kiterjednek az állami, önkormányzati, forprofit és nonprofit szektorra valamint számos üzleti ágazatra egyaránt. Kiemelten nagy hangsúlyt kap az életemben a fiatal pályakezdők, gyesről visszatérő nők, valamint a fogyatékossággal élők oktatása, munkaerő-piaci reintegrációjuk segítése mely társadalmi tevékenységeim alapját képzik.

Jelmondata: "Ha hajót akarsz építeni, talán nem is az a legfontosabb, hogy összegyűjtsd a mérnököket és a hajóácsokat, hanem, hogy felébreszd a vágyat a végtelen után." (Antoine de Saint-Exupéry)

Tréning programokÉrdeklődés, ajánlatkérés:

Perfekt Zrt. Oktatási Igazgazóság

Stolmár-Siliga Mónika

felnőttképzési és kiadói projektvezető

stolmar.siliga.monika@perfekt.hu

 +36 (30) 445 4465