Ugrás a tartalomhoz

Vizsgaszabályzat


Fontos Információ!


Kedves Vizsgázó!


Köszönjük bizalmát, hogy szakképesítő bizonyítványának megszerzéséhez képző- és vizsgaszervező intézményünket választotta. Szeretnénk felhívni figyelmét egy fontos dologra a vizsgáról való távolmaradás kapcsán.

A komplex szakmai vizsgáztatás szabályairól szóló Korm. rendelet értelmében amennyiben a vizsgán igazolható ok nélkül nem jelenik meg, vagy azt megszakítja, a vizsgát teljes egészében meg kell ismételnie, a megszerzett sikeres vizsgafeladatok eredményét elveszíti. A következő komplex szakmai vizsga alkalmával a vizsga teljes egészére be kell jelentkezni, és a vizsgadíjat ismételten meg kell fizetni.

Fentiek elkerülése érdekében kérjük, mielőbb jelezze megyei vizsgaszervező központunk felé, ha nem tud részt venni a vizsgán, vagy a vizsga soron következő vizsgafeladatán, és a hivatalos igazolást legkésőbb a szóbeli vizsgatevékenység kezdetéig jutassa el megyei munkatársunknak. Igazolás hiányában a vizsgabizottság a távolmaradást igazolható ok nélkülinek fogja tekinteni.

Amennyiben vizsgával kapcsolatban kérdése merülne fel, forduljon bizalommal vizsgaszervező munkatársainkhoz, akik készséggel segítenek.

Sikeres vizsgát kívánunk Önnek!

 

 

Intézményünk több évtizedes vizsgaszervezési tapasztalattal rendelkezik iskolarendszeren kívüli képzések vizsgáztatásában, különös tekintettel a közgazdasági szakmacsoportba tartozó vizsgák esetében.

A szakmai vizsgák szervezésére szóló engedélyünket Budapest Főváros Kormányhivatalának Oktatási Főosztálya állította ki. Ezen engedély az ország egész területére kiterjed, a vizsgákat a megyeközpontokban található képző központjaink jogosultak megszervezni.

Vizsgaszervezési tapasztalattal rendelkező kollégáink biztosítják a gyors, precíz és problémamentes vizsgaszervezést, oktatóink pedig rendelkeznek a megfelelő képzettséggel és vizsgáztatásban szerzett gyakorlattal.

Magánszemélyek és vizsgaszervezési engedéllyel nem rendelkező képzők számára is vállaljuk a szakmai vizsgák megszervezését, mely során nagy hangsúlyt fektetünk a jogszabályi előírások betartására.

Ellenőrizze a szakmai vizsgaszervezési engedéllyel rendelkezők listáját itt.

Vizsgaszervezési jogosultságunk köre folyamatosan bővül. A már megszerzett jogosultságunkat szakmacsoportonként alább tekintheti meg.

- Közgazdaság
- Egyéb szolgáltatások
- Elektrotechnika-elektronika
- Gépészet
- Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció
- Környezetvédelem-vízgazdálkodás
- Közszolgálat
- Mezőgazdaság
- Oktatás
- Vendéglátás-turisztika