Ugrás a tartalomhoz

 

Tájékoztató adótanácsadók, adószakértők és okleveles adószakértők részére (2018)

Nyilvántartásban szereplő adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértőknek kötelező továbbképzésen kell részt venni. Egy továbbképzési időszak alatt – 5 év – összesen legalább 100 kreditpontot kell teljesíteni úgy, hogy a továbbképzési időszak legalább négy naptári évében részt kell venni valamely továbbképzésen. Az első továbbképzési időszak az engedély kiállításának (igazolványon feltüntetett érvényességi idő) napjával kezdődik.

A továbbképzési időszak - 5 év - végét követő 30 napon belül kell a továbbképzésre kötelezett személynek a Nemzetgazdasági Minisztérium Számviteli és Felügyeleti Főosztály, Felügyeletei Osztályára benyújtani a továbbképzés teljesítéséről szóló nyilatkozatot és a teljesített kreditpontokat tanúsító igazolások másolatát.

Az első továbbképzési időszak utolsó napját követő nappal új – 5 éves – továbbképzési időszak kezdődik, amely alatt a 100 kreditpontot a Rendelet szabályainak megfelelően ismételten teljesíteni kell.

További és részletes információ

A Nemzetgazdasági Minisztérium honlapján adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők nyilvántartásba vételéről.

A Nemzetgazdasági Minisztérium honlapján adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők továbbképzéséről.

 

Tájékoztató a Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagjai számára (2018)

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagjainak - beleértve a könyvvizsgálói tevékenységet szüneteltető tagsági jogállású tagoknak is - évente szakmai továbbképzésen kell részt venniük, mellyen összesen 20 kreditpontot kell megszerezniük (könyvvizsgálói tevékenységet szüneteltető 65 év feletti kamarai tagok esetében a megszerzendő kreditek minimális száma 8). A 16 kreditpontból 4 kreditet központi szervezésű, 8 kreditet (65 év feletti, szüneteltető tagok esetében 4kredit) általános, de nem központi szervezésű továbbképzésen, és a maradék 8 kreditet pedig önképzés keretében kell teljesíteni. 

Szíves figyelmébe szeretnénk ajánlani tantermi és e-learning továbbképzéseinket, amelyek közt megtalálja az általános, de nem központi szervezésű továbbképzéseket, illetve kreditpont szerzési lehetőséget ajánlunk a speciális minősítéssel rendelkező tagok számára is.

Tantermi képzéseink: www.perfekt.hu/web/budapest/125 illetve www.perfekt.hu/budapest/merlegkepes

E-learning képzéseink: www.perfekt.hu/emktk

 

További és részletes információ

Magyar Könyvvizsgálói Kamara web oldalán talható.

 

Várjuk képzéseinken!

 

Elérhetőség

H-CS: 8:00-16:30, P: 8:00-14:00

Képzéseinkről mondták

"Nem olyan régen egy kötelező mérlegképes továbbképzésen voltam. Kóbor Miklósné Eszter tartotta az előadást. Hosszú évek óta azt gondolom hogy a legjobb és legérthetőbb...

Professzionális szintű szervezés! 5-ös jár érte! - T.R. | Szeged | 2018.07

"Nagyon jól szervezett, sok-sok segítségnyújtás, mindig elérhetőek probléma esetén, kiváló tanárok." - K.Zs. | Szeged | 2018.07