Ugrás a tartalomhoz

Általános információk

Az ajánlott ipari jellegű képzéseink döntően valamely jogszabály által kötelezően előírt, adott munkakör betöltéséhez, vagy adott tevékenység folytatásához szükséges szakmai képesítéseket nyújtanak.

A villamosbiztonság-technikai képzések belépési feltétele a szakképesítések szakmai és vizsgakövetelményeinek 7. Egyebek fejezetében részletezett végzettségekhez kötöttek. A kapcsolódó információt megtalálja a Jogszabályi kivonatok menüpontban.

A tűzvédelmi szakvizsga bizonyítvány a szakvizsga napjától számított 5 évig érvényes.

A”kazános továbbképzéseket” - a földgázellátásban műszaki biztonsági szempontból jelentős munkakörök betöltéséhez szükséges továbbképzéseket - (Ipari olaj- és gáztüzelő berendezés kezelő, Kisteljesítményű kazánfűtő, Kazánkezelő, Kazángépész, Nyomástartó edény gépész) a 12/2004. (II.13.) GKM rendelet értelmében 5 évenként kell elvégezni. A munkakört a rendeletben meghatározott szakképesítéssel, a továbbképzés igazolásával és gyakorlati idővel rendelkező személy töltheti be. A rendeletet megtalálja a Jogszabályi kivonatok menüpontban.

Kihelyezett vállalati képzési igény esetén egyedi ajánlatot adunk.

 

Kérje ajánlatunkat!

Perfekt Zrt. Ipari Képzések Központja
Tel: 0672 526 527, 0630 445 4491
Fax: 0672 212 232
E-mail: ikk@perfekt.hu

www.perfekt.hu/ikk
 
 

Pályázati részvételhez a képzések tervezésében díjmentesen segítséget nyújtunk.

A feltételek a vonatkozó jogszabályok megváltozásáig érvényesek. Az egyes képzések részletes információit vagy speciális feltételeit a képzésekről szóló tájékoztatókban találja.